Η εύρεση νέων αποθεμάτων πετρελαίου και φυσικού αερίου εξασφαλίζει τη συνεχή πρόσβαση όλων στην ενέργεια. Η σημαντική πρόοδος της τεχνολογίας κατέστησε δυνατή την ανάπτυξη μεθόδων για την εξόρυξη πετρελαίου και φυσικού αερίου σε δύσκολα γεωλογικά περιβάλλοντα, τα οποία έως τώρα θεωρούνταν απαγορευτικά, όπως μεγάλα θαλάσσια βάθη και σχιστολίθικα πετρώματα.

Σε αυτή την πρόκληση ανταποκρινόμαστε μαζί με τους πελάτες μας παρέχοντας μια ευρεία γκάμα σωλήνων Casing, για χρήση σε κάθε είδους γεώτρηση και ολοκλήρωση φρεάτιων εξόρυξης πετρέλαιου και φυσικού αερίου, τόσο για χερσαία όσο και για υποθαλάσσια παραγωγή.
 

Σωλήνες γεώτρησης (OCTG/ Casing)

 
Η βασική γκάμα σωλήνων γεώτρησης και άντλησης της Σωληνουργεία Κορίνθου βασίζεται στις μοναδικές δυνατότητες της μονάδας ευθείας ραφής 26’’ HFI. Πλέον, σε συνδυασμό με τη νέα μας μονάδα 56” LSAW, μπορούμε να παράγουμε σωλήνες γεώτρησης και άντλησης, ποιότητας χάλυβα από J55 PSL1 API 5CT έως X80M και πάχος τοιχώματος έως 20.62mm PSL2 API 5L (σωλήνες HFI) και ποιότητας χάλυβα από API 5L GrB έως X70M και πάχος τοιχώματος έως 38.1mm PSL2 API 5L (σωλήνες LSAW).

Οι λιμενικές εγκαταστάσεις Θίσβης αποκλειστικής χρήσης, απέχουν μόλις 1,5 χλμ από τη μονάδα παραγωγής και διασφαλίζουν την υψηλή λειτουργική αποτελεσματικότητα, τα μειωμένα έξοδα μεταφοράς και τους καλύτερους χρόνους παράδοσης.
 

Παραγωγικές δυνατότητες

 
 

Υπηρεσίες

 
Προσφέρουμε σειρά λύσεων και υπηρεσιών με βάση της τεχνογνωσίας μας, όπως:
  • Λύσεις συγκόλλησης χαλυβδοσυνδέσμων (weld-on connectors) για σωλήνες γεώτρησης και άντλησης με μεγάλη διάμετρο. Η μονάδα συγκόλλησης χαλυβδοσυνδέσμων παράγει ολοκληρωμένα τελικά προϊόντα και παρέχει βιομηχανικού επιπέδου ποιοτικό έλεγχο και ανταγωνιστικό πλεονέκτημα στους πελάτες μας μέσω της φιλοσοφιας one-stop-shop.
  • Μειωμένοι χρόνοι παράδοσης, λόγω συνεχούς αποθέματος σε πρώτη ύλη και ρολών θερμής έλασης (τσέρκια).
  • Βέλτιστη επιλογή υλικών και ειδική δοκιμή χάλυβα και σωλήνων για κάθε πελάτη.
  • Μεταφορά των σωλήνων και παράδοση στον χώρο σας.
  • Λεπτομερείς προτάσεις στη διαχείριση έργου, στην ποιότητα, την υγεία, την ασφάλεια, το περιβάλλον, καθώς και στην τεκμηρίωση και τις υπηρεσίες logistics.