Η Σωληνουργεία Κορίνθου είναι παγκόσμιος προμηθευτής υψηλής ποιότητας χαλυβδοσωλήνων των κλάδων ενέργειας και κατασκευών. Η βασική παραγωγική μονάδα είναι εγκατεστημένη στη ΒΙ.ΠΕ. Θίσβης (Βοιωτία, Ελλάδα) με ετήσια παραγωγική δυναμικότητα τους 1.000.000 τόνους, περίπου και έχει δίκτυο αντιπροσώπων και συνεργατών, διεθνώς.

Στη συνέχεια της ολοκλήρωση της διασυνοριακής συγχώνευσης δι’ απορρόφησης από τη Cenergy Holdings SA των ελληνικών εισηγμένων εταιριών, Σωληνουργεία Κορίνθου Εταιρία Συμμετοχών Α.Ε. και Ελληνικά Καλώδια Α.Ε. Εταιρία Συμμετοχών Ανώνυμη Εταιρία το Δεκέμβριο 2016, η Σωληνουργεία Κορίνθου είναι θυγατρική της Cenergy Holdings SA. Το χαρτοφυλάκιο της Cenergy Holdings αποτελείται από πρωτοπόρες εταιρίες σε δυναμικά αναπτυσσόμενους κλάδους, όπως αυτοί της ενέργειας και των τηλεπικοινωνιών με ισχυρή οικονομική θέση, επιτυχημένη μακρόχρονη παρουσία και πολλά υποσχόμενο μέλλον. (για περισσότερες πληροφορίες ανατρέξτε στο www.cenergyholdings.com ). 
Δομή εταιρίας
Η. Μπεκίρος , Γενικός Διευθυντής
Ο κ. Ηλίας Μπεκίρος εργάζεται στον κλάδο του Xάλυβα του ομίλου Βιοχάλκο από το 2005. Είναι πτυχιούχος Μηχανολόγος Μηχανικός, απόφοιτος του Εθνικού Μετσόβιου Πολυτεχνείου, με εξειδίκευση Μηχανικού Παραγωγής, και κάτοχος διπλώματος μεταπτυχιακών σπουδών στη Διοίκηση Επιχειρήσεων (MBA) από το Οικονομικό Πανεπιστήμιο Αθηνών. Κατέχει τη θέση του Γενικού Διευθυντή της Σωληνουργεία Κορίνθου από τον Ιούνιο του 2019. Από το 2014 έως τον Ιούνιο 2019 ο κος Μπεκίρος διετέλεσε Εμπορικός Διευθυντής στη Σωληνουργεία Κορίνθου, ενώ από το 2005 έως το 2014 διετέλεσε Υπεύθυνος Πωλήσεων για μια ευρεία γκάμα προϊόντων χάλυβα του ομίλου ΣΙΔΕΝΟΡ.
Α. Τζανετοπούλου , General Legal Counsel
Η κα Αλεξάνδρα Τζανετοπούλου κατέχει τη θέση του Νομικού Συμβούλου στη Σωληνουργεία Κορίνθου από το 2013. Είναι δικηγόρος παρ’ Εφέταις, μέλος του Δικηγορικού Συλλόγου Αθηνών, κάτοχος Μεταπτυχιακού Διπλώματος Ειδίκευσης (Executive MSc) στις Διεθνείς και Ευρωπαϊκές Οικονομικές Σπουδές του Οικονομικού Πανεπιστημίου Αθηνών με ειδίκευση σε θέματα διεθνούς εμπορίου, συμμετοχής σε διεθνείς διαγωνισμούς, ασφαλιστικού δικαίου (ιδίως ασφάλισης βιομηχανικών κινδύνων), διαχείρισης κινδύνων καθώς και χρηματοδότησης επιχειρήσεων. Είναι απόφοιτος της Νομικής Σχολής Αθηνών, ΕΚΠΑ και κάτοχος διπλώματος ειδίκευσης στη Διοίκηση Επιχειρήσεων (Diploma in Management Studies) του Alba Graduate Business School. Το 2013 αποφοίτησε από το ΚΕΚ του Οικονομικού Πανεπιστημίου Αθηνών λαμβάνοντας το Δίπλωμα Ειδίκευσης στις Διαπραγματεύσεις (Diploma in Negotiations).
Γ. Μεντζελόπουλος , Deputy GM
Ο κος Γεώργιος Μεντζελόπουλος κατέχει τη θέση του Αναπληρωτή Γενικού Διευθυντή στη Σωληνουργεία Κορίνθου και παράλληλα είναι μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου της ETEM GESTAMP Extrusions, Πρόεδρος της Ελληνικής Ένωσης Αλουμινίου καθώς και Πρόεδρος του Ελληνικού Επιχειρηματικού Συμβουλίου στη Βουλγαρία.
Είναι απόφοιτος του τμήματος Οικονομικής Επιστήμης του Οικονομικού Πανεπιστημίου Αθηνών (ΟΠΑ) και κατέχει εργασιακή εμπειρία πάνω από 20 χρόνια σε κορυφαίες  Εταιρίες στον κλάδο της Βιομηχανίας.
 
Από το 1996,όπου ξεκίνησε την καριέρα του στη Σωληνουργεία Κορίνθου, απασχολήθηκε σε διάφορες θέσεις ευθύνης στο Οικονομικό Τμήμα φθάνοντας έως τη θέση του CFO,  ενώ συνέχισε την πορεία του αναλαμβάνοντας ανώτερες Διευθυντικές Θέσεις στις Εταιρίες της ΒΙΟΧΑΛΚΟ, όπως CFO Stomana, CEO Etem Group of Companies, EtemGestamp Extrusions & Automotive S.A. και Επικεφαλής της Διεύθυνσης Κεντρικών Προμηθειών της ΣΤΗΛΜΕΤ.
Β. Γκότσης , Plant Director
Ο κ. Βασίλειος Γκότσης κατέχει τη θέση του Διευθυντή Εργοστασίου στη Σωληνουργεία Κορίνθου από τον Νοέμβριο του 2017. Είναι Χημικός Μηχανικός, απόφοιτος του Τμήματος Χημικών Μηχανικών του Πανεπιστημίου Πατρών και κατέχει μεταπτυχιακό δίπλωμα στη Μεταλλουργία από το ίδιο Τμήμα, καθώς και πτυχίο Διοίκησης Επιχειρήσεων από το ALBA. Από το 2001, όπου ξεκίνησε την καριέρα του στη Σωληνουργεία Κορίνθου, έχει αναλάβει διάφορες υπεύθυνες θέσεις ως Διευθυντής Ποιότητας, Διευθυντής Μονάδων αντιδιαβρωτικής προστασίας και Επιχειρησιακός Διευθυντής.
Δρ. Αθ. Ταζεδάκης , Chief Technology Officer (CTO)
Ο κ. Αθανάσιος Ταζεδάκης κατέχει τη θέση του Chief Technology Officer (CTO) της ΣΩΛΗΝΟΥΡΓΕΙΑ ΚΟΡΙΝΘΟΥ από το 2017. Είναι απόφοιτος της Σχολής Μηχανικών Μεταλλείων – Μεταλλουργών του Εθνικού Μετσόβιου Πολυτεχνείου (M.Sc.) και κάτοχος μεταπτυχιακών τίτλων (M.Sc., Ph.D.) στον τομέα των συγκολλήσεων από το Πανεπιστήμιο Cranfield του Ηνωμένου Βασιλείου καθώς και πτυχίου Διοίκησης επιχειρήσεων από το Alba University. Από το 1999, οπότε και ξεκίνησε την καριέρα του στη ΣΩΛΗΝΟΥΡΓΕΙΑ ΚΟΡΙΝΘΟΥ, απασχολήθηκε σε διάφορες θέσεις ευθύνης όπως Διευθυντής Ποιότητας, Διευθυντής της ευθείας ραφής/HFI (2007-2012), Αναπληρωτής Διευθυντής του εργοστασίου της Θίσβης (2012-2017).
Ν. Σαρσέντης , Raw Materials Procurement Director
Ο κ. Νικόλαος Σαρσέντης εργάζεται στη Σωληνουργεία Κορίνθου από το 2011. Είναι πτυχιούχος μηχανολόγος μηχανικός απόφοιτος του University College London με μεταπτυχιακές σπουδές MSc σε advanced applied mechanics και σε management science από το Imperial College of Science and Technology του Πανεπιστημίου του Λονδίνου. Από το 2006 εργάζεται στον όμιλο Σιδενόρ σαν Επιχειρησιακός Διευθυντής του Κλάδου της Σωληνουργείας. Στο παρελθόν ο κ. Σαρσέντης κατείχε διευθυντικές θέσεις στις εταιρίες Friesland Foods, Tetra Pak, Alfa Laval και Diamant Boart.
Δ. Λυμπέρη , Head of Human Resources (HR)
Η κα. Δήμητρα Λυμπέρη κατέχει τη θέση του Επικεφαλής Ανθρώπινου Δυναμικού στη Σωληνουργεία Κορίνθου. Είναι απόφοιτος του Αμερικάνικου Κολλεγίου Ελλάδος (Deree) του τμήματος Διοίκησης Επιχειρήσεων και κατέχει μεταπτυχιακό δίπλωμα στη Διοίκηση Ανθρώπινου Δυναμικού από το Πανεπιστήμιο Middlesex στο Λονδίνο. Ξεκίνησε την καριέρα της στη Διοίκηση Ανθρώπινου Δυναμικού στη Vodafone Ελλάδος όπου μέχρι το 2014 απασχολήθηκε σε θέσεις ευθύνης στα τμήματα Ανάπτυξης Ανθρώπινου Δυναμικού, Οργανωσιακής Ανάπτυξης και Αμοιβών και Παροχών. Το 2014 εντάχθηκε στο Δυναμικό της Σωληνουργεία Κορίνθου.
A. Currie , Commercial Director
Ο κος Alan Currie κατέχει τη θέση του Commercial Director στη Σωληνουργεία Κορίνθου, υπεύθυνος για το σχεδιασμό, ανάπτυξη και εφαρμογή εμπορικών στρατηγικών με βάση τους στόχους και τους στόχους της εταιρείας.
Είναι απόφοιτος της Σχολής Μεταλλουργών από το Πανεπιστήμιο του Strathclyde στη Γλασκώβη, με σημαντική εμπειρία σε παγκόσμιες αγορές στο κλάδο της ενέργειας και βιομηχανίας. Έχει πάνω από 30 χρόνια εμπειρίας σε αγορές που καλύπτουν υποθαλάσσιους αγωγούς, προϊόντα σωληνώσεων και δομικό χάλυβα. Πριν από τη θέση αυτή είχε την ευθύνη για τις πωλήσεις υποθάλάσσιων αγωγών στη Σωληνουργεία Κορίνθου.
Β. Γαλάνης , Business Excellence & Strategic Development Director
Ο κ. Γαλάνης εργάζεται σαν Διευθυντής Επιχειρησιακής Αριστείας και Στρατηγικής Ανάπτυξης από το 2020. Είναι πτυχιούχος Μηχανολόγος Μηχανικός, απόφοιτος του Εθνικού Μετσόβιου Πολυτεχνείου και κάτοχος διπλώματος μεταπτυχιακών σπουδών στη Διοίκηση Επιχειρήσεων (MBA) που συνδιοργανώνεται από το Οικονομικό Πανεπιστήμιο Αθηνών και το Εθνικό Μετσόβιο Πολυτεχνείο. Εργάζεται στην Σωληνουργεία Κορίνθου από το 2013, ενώ προηγουμένως, κατείχε τη θέση του Διευθυντή Πωλήσεων και Μάρκετινγκ από το 2015. Από το 2001 έως το 2012 κατείχε θέσεις ευθύνης σε πωλήσεις, μάρκετινγκ και επιχειρησιακής ανάπτυξης στη Σιδενόρ Α.Ε.
Γ. Τσιρώνης , Finance Director
Ο κ. Τσιρώνης διατελεί ως επικεφαλής Λογιστηρίου, Διαχείρισης Διαθέσιμων και Επικοινωνίας, Τιμολογήσεων και Εισπράξεων από Πελάτες της Σωληνουργεία Κορίνθου από τον Απρίλιο του 2021. Είναι οικονομολόγος, απόφοιτος του Τμήματος Οργάνωση & Διοίκηση Επιχειρήσεων του Οικονομικού Πανεπιστημίου Αθηνών (ΟΠΑ) και κάτοχος μεταπτυχιακού διπλώματος στη Χρηματοοικονομική & Τραπεζική του Τμήματος Οικονομικών Επιστημών του ΟΠΑ. Από το 2008 έως το 2014 διετέλεσε εσωτερικός ελεγκτής του Ομίλου Βιοχάλκο και από το 2014 έως το Μάρτιο του 2021 είχε αναλάβει διάφορες θέσεις ευθύνης στο Οικονομικό Τμήμα της Σωληνουργεία Κορίνθου A.E..
M. Huber , President & CEO CPW America