Η Σωληνουργεία Κορίνθου είναι παγκόσμιος προμηθευτής υψηλής ποιότητας χαλυβδοσωλήνων των κλάδων ενέργειας και κατασκευών. Η βασική παραγωγική μονάδα είναι εγκατεστημένη στη ΒΙ.ΠΕ. Θίσβης (Βοιωτία, Ελλάδα) με ετήσια παραγωγική δυναμικότητα τους 1.000.000 τόνους, περίπου και έχει δίκτυο αντιπροσώπων και συνεργατών, διεθνώς.

Στη συνέχεια της ολοκλήρωση της διασυνοριακής συγχώνευσης δι’ απορρόφησης από τη Cenergy Holdings SA των ελληνικών εισηγμένων εταιριών, Σωληνουργεία Κορίνθου Εταιρία Συμμετοχών Α.Ε. και Ελληνικά Καλώδια Α.Ε. Εταιρία Συμμετοχών Ανώνυμη Εταιρία το Δεκέμβριο 2016, η Σωληνουργεία Κορίνθου είναι θυγατρική της Cenergy Holdings SA. Το χαρτοφυλάκιο της Cenergy Holdings αποτελείται από πρωτοπόρες εταιρίες σε δυναμικά αναπτυσσόμενους κλάδους, όπως αυτοί της ενέργειας και των τηλεπικοινωνιών με ισχυρή οικονομική θέση, επιτυχημένη μακρόχρονη παρουσία και πολλά υποσχόμενο μέλλον. (για περισσότερες πληροφορίες ανατρέξτε στο www.cenergyholdings.com ). 
Δομή εταιρίας
Ηλίας Μπεκίρος , Chief Executive Officer
Ο κ. Μπεκίρος διατελεί Γενικός Διευθυντής της Σωληνουργεία Κορίνθου από τον Ιούνιο του 2019. Είναι πτυχιούχος Μηχανολόγος Μηχανικός, απόφοιτος του Εθνικού Μετσόβιου Πολυτεχνείου και κάτοχος διπλώματος μεταπτυχιακών σπουδών στη Διοίκηση Επιχειρήσεων (MBA) από το Οικονομικό Πανεπιστήμιο Αθηνών. Προηγουμένως, κατείχε τη θέση του Εμπορικού Διευθυντή της Σωληνουργεία Κορίνθου από τον Ιούνιο 2014. Από το 2005 έως το 2014 διετέλεσε Υπεύθυνος Πωλήσεων για μια ευρεία γκάμα προϊόντων χάλυβα του ομίλου Σιδενόρ.
Αλεξάνδρα Τζανετοπούλου , General Legal Counsel
Η κα Αλεξάνδρα Τζανετοπούλου κατέχει τη θέση του Επικεφαλής Νομικού Τμήματος της Σωληνουργεία Κορίνθου από το 2004. Είναι δικηγόρος παρ’ Εφέταις, μέλος του Δικηγορικού Συλλόγου Αθηνών, κάτοχος Μεταπτυχιακού Διπλώματος Ειδίκευσης (Executive MSc) στις Διεθνείς και Ευρωπαϊκές Οικονομικές Σπουδές του Οικονομικού Πανεπιστημίου Αθηνών με ειδίκευση σε θέματα διεθνούς εμπορίου, συμμετοχής σε διεθνείς διαγωνισμούς, ασφαλιστικού δικαίου (ιδίως ασφάλισης βιομηχανικών κινδύνων), διαχείρισης κινδύνων καθώς και χρηματοδότησης επιχειρήσεων. Είναι απόφοιτος της Νομικής Σχολής Αθηνών, ΕΚΠΑ και κάτοχος διπλώματος ειδίκευσης στη Διοίκηση Επιχειρήσεων (Diploma in Management Studies) του Alba Graduate Business School. Το 2013 αποφοίτησε από το ΚΕΚ του Οικονομικού Πανεπιστημίου Αθηνών λαμβάνοντας το Δίπλωμα Ειδίκευσης στις Διαπραγματεύσεις (Diploma in Negotiations).
Βασίλειος Γκότσης , Plant Director
Ο Βασίλειος Γκότσης κατέχει τη θέση του Διευθυντή Εργοστασίου στη Σωληνουργεία Κορίνθου από τον Νοέμβριο του 2017. Είναι Χημικός Μηχανικός, απόφοιτος του Τμήματος Χημικών Μηχανικών του Πανεπιστημίου Πατρών και κατέχει μεταπτυχιακό δίπλωμα στη Μεταλλουργία από το ίδιο Τμήμα, καθώς και πτυχίο Διοίκησης Επιχειρήσεων από το ALBA. Από το 2001, όπου ξεκίνησε την καριέρα του στη Σωληνουργεία Κορίνθου, έχει αναλάβει διάφορες υπεύθυνες θέσεις ως Διευθυντής Ποιότητας, Διευθυντής Μονάδων αντιδιαβρωτικής προστασίας και Επιχειρησιακός Διευθυντής.
Δρ. Αθανάσιος Ταζεδάκης , Chief Technology Officer (CTO)
Ο κύριος Αθανάσιος Ταζεδάκης κατέχει τη θέση του Διευθυντή Τεχνολογίας και Ανάπτυξης της ΣΩΛΗΝΟΥΡΓΕΙΑ ΚΟΡΙΝΘΟΥ από το 2017. Είναι απόφοιτος της Σχολής Μηχανικών Μεταλλείων – Μεταλλουργών του Εθνικού Μετσόβιου Πολυτεχνείου (M.Sc.) και κάτοχος μεταπτυχιακών τίτλων (M.Sc., Ph.D.) στον τομέα των συγκολλήσεων από το Πανεπιστήμιο Cranfield του Ηνωμένου Βασιλείου καθώς και πτυχίου Διοίκησης επιχειρήσεων από το Alba University. Από το 1999, οπότε και ξεκίνησε την καριέρα του στη ΣΩΛΗΝΟΥΡΓΕΙΑ ΚΟΡΙΝΘΟΥ, απασχολήθηκε σε διάφορες θέσεις ευθύνης όπως Διευθυντής Ποιότητας, Διευθυντής της ευθείας ραφής/HFI (2007-2012), Αναπληρωτής Διευθυντής του εργοστασίου της Θίσβης (2012-2017).
Νικόλαος Σαρσέντης , Raw Materials Procurement Director
Ο κ. Νικόλαος Σαρσέντης εργάζεται στη Σωληνουργεία Κορίνθου από το 2011. Είναι πτυχιούχος μηχανολόγος μηχανικός απόφοιτος του University College London με μεταπτυχιακές σπουδές MSc σε advanced applied mechanics και σε management science από το Imperial College of Science and Technology του Πανεπιστημίου του Λονδίνου. Από το 2006 εργάζεται στον όμιλο Σιδενόρ σαν Επιχειρησιακός Διευθυντής του Κλάδου της Σωληνουργείας. Στο παρελθόν ο κ. Σαρσέντης κατείχε διευθυντικές θέσεις στις εταιρίες Friesland Foods, Tetra Pak, Alfa Laval και Diamant Boart.
Δ. Λυμπέρη , Head of Human Resources (HR)
Χ. Καλλιώρας , Sales Director Americas Onshore, OCTG & Structural Tubes
Κ. Δανηλάτος , Sales Director EMEEA Onshore
Β. Γαλάνης , Business Excellence & Strategic Development Director
Γ. Τσιρώνης , Head of Accounting, Treasury & Expediting
Χ. Δήμου , Head of Financial Planning & Reporting
M. Huber , President & CEO CPW America