Όραμα

 
Η Σωληνουργεία Κορίνθου δεσμεύεται να συμβάλει στην καταπολέμηση της της κλιματικής αλλαγής και αναλαμβάνει την ευθύνη για τη μείωση του αποτυπώματος άνθρακα όχι μόνο κατά την παραγωγή των προϊόντων της αλλά σχεδιάζοντας τεχνολογικές λύσεις που θα επιτρέψουν τον μετασχηματισμό της οικονομίας σε μία οικονομία με ουδέτερο αποτύπωμα άνθρακα.

Οι στρατηγικές προτεραιότητες της εταιρείας μας είναι:
 • Να συμβάλλουμε θετικά στην ενεργειακή μετάβαση και να αντιμετωπίσουμε την κλιματική αλλαγή μέσω της ανάπτυξης καινοτόμων προϊόντων και  μείωσης του αποτυπώματος άνθρακα των παραγωγικών μας δραστηριοτήτων και της εφοδιαστικής μας αλυσίδας.
 • Στόχος μας είναι να είμαστε η πρώτη επιλογή των πελατών μας. Ικανοποιώντας τις υψηλές προσδοκίες, κερδίζοντας την εμπιστοσύνη τους και προσφέροντας προϊόντα υψηλής ποιότητας.
 • Να είμαστε πάντα ένα βήμα μπροστά, αναπτύσσοντας σύγχρονα προϊόντα και λύσεις βασισμένες σε νέες τεχνολογίες και καλά καθιερωμένες τεχνικές πρακτικές.
 • Να επενδύουμε συνεχώς σε τεχνολογίες αιχμής καθώς και στην ανάπτυξη έμπειρου και καλά εκπαιδευμένου ανθρωπίνου δυναμικού. Η Σωληνουργεία Κορίνθου δεσμεύεται να επιτύχει διαρκής βιώσιμη ανάπτυξη με οφέλη για πελάτες, προμηθευτές, ανθρώπους, μετόχους, καθώς και για την τοπική κοινότητα.
 • Υλοποίηση προγράμματος ψηφιακού μετασχηματισμού, αξιοποιώντας όλα τα πλεονεκτήματα που προσφέρει η χρήση νέων τεχνολογιών.
 


Αποστολή

 
 • Να παρέχουμε προστιθέμενη αξία στους μετόχους
 • Να προσφέρουμε λύσεις και υπηρεσίες υψηλής ποιότητας
 • Να διασφαλίζουμε ένα ασφαλές εργασιακό περιβάλλον την υγεία και ασφάλεια
 • Να δείχνουμε σεβασμό στο περιβάλλον
 • Να επενδύουμε στην ανάπτυξη των ανθρώπων μας
 • Να διατηρούμε μακροχρόνιες σχέσεις με τους προμηθευτές μας
 • Να συνεισφέρουμε στην ανάπτυξη των τοπικών κοινωνιών
 


Αξίες

 

Είμαστε ΑΞΙΟΠΙΣΤΟΙ
Κρατάμε το λόγο μας. Τηρούμε τις υποσχέσεις και τις δεσμεύσεις μας. Είμαστε περήφανοι που αποτελούμε έναν αξιόπιστο και έμπιστο συνεργάτη για τους πελάτες μας, έναν αξιόπιστο και έμπιστο εργοδότη, ένα ισχυρό και έμπιστο μέλος της κοινωνίας, και ταυτόχρονα δημιουργούμε αξία για τους μετόχους μας.
 
Λειτουργούμε με ΑΚΕΡΑΙΟΤΗΤΑ
Ο τρόπος με τον οποίο επιχειρούμε αποτελεί κορυφαία προτεραιότητα. Τηρούμε με υπευθυνότητα τα υψηλότερα πρότυπα επαγγελματικής δεοντολογίας και συμπεριφοράς, λειτουργούμε με διαφάνεια και ειλικρίνεια σε όλες μας τις εσωτερικές και εξωτερικές σχέσεις. Δείχνουμε σεβασμό και αξία σε κάθε άτομο και αναγνωρίζουμε  τα μοναδικά του ταλέντα.
 
Έχουμε πάθος για την ΠΟΙΟΤΗΤΑ και την ΑΡΙΣΤΕΙΑ
Επιδιώκουμε την αριστεία, διασφαλίζουμε την ποιότητα και την ασφάλεια που προσθέτουν αξία σε οτιδήποτε κάνουμε. Επενδύουμε στην τεχνολογία και τους ανθρώπους μας για να μπορούμε να παρέχουμε προϊόντα και υπηρεσίες άριστης ποιότητας στους πελάτες μας.
 
Δεσμευόμαστε για ΚΑΙΝΟΤΟΜΙΑ
Κάθε μέρα εργαζόμαστε με γνώμονα αυτήν τη δέσμευση, δημιουργώντας εξατομικευμένες  λύσεις για τις πιο απαιτητικές προκλήσεις των πελατών μας.
Παρακολουθούμε διαρκώς τις διεθνείς τεχνολογικές εξελίξεις και αναζητούμε συνεχώς καλύτερες  λύσεις για τις μικρές και μεγάλες απαιτήσεις των πελατών μας.
 
Εστιάζουμε στην ΙΚΑΝΟΠΟΙΗΣΗ των ΠΕΛΑΤΩΝ
Φροντίζουμε τις ανάγκες των πελατών μας από τη στιγμή που επικοινωνούν μαζί μας έως και αρκετά μετά την ολοκλήρωση του έργου. Χτίζουμε ισχυρές και μακροχρόνιες σχέσεις, παρέχουμε εξυπηρέτηση υψηλού επιπέδου, παρακολουθούμε διαρκώς τις εξελίξεις, και προβλέπουμε και κατανοούμε τις ανάγκες των πελατών μας, ακούγοντας προσεκτικά τι λένε και τι ζητούν. Δρούμε γρήγορα και αποφασιστικά ανταποκρινόμενοι στις ανάγκες τους, καθώς γνωρίζουμε ότι η επιτυχία μας εξαρτάται από την επιτυχία του πελάτη μας.