Όραμα

"Να είμαστε ο παραγωγός σωλήνων πρώτης επιλογής στη μεταφορά ενέργειας, παγκοσμίως."
 
Πάντα αφοσιωμένοι στο σκοπό μας να μεταφέρουμε ενέργεια στον κόσμο, θα συνεχίσουμε να αναπτυσσόμαστε με βιώσιμο τρόπο, να θέτουμε πρότυπα αριστείας, να βελτιώνουμε την ποιότητά μας, να επενδύουμε και να εξελίσσουμε την τεχνογνωσία μας καθώς και να επεκτείνουμε τις ικανότητές μας, να αυξάνουμε την αποδοτικότητά μας και να προσθέτουμε υψηλή αξία στους πελάτες μας.
 
Παρέχουμε λύσεις σε απαιτητικά έργα με επαγγελματική ακεραιότητα και αναπτύσσουμε, παράλληλα, επιτυχημένες επιχειρηματικές σχέσεις με βάση την αμοιβαία εμπιστοσύνη και τον σεβασμό.
 
Σκοπός μας είναι να παρέχουμε στους ανθρώπους μας ένα επαγγελματικό περιβάλλον που θα τους ικανοποιεί και θα τους ανταμείβει, καθώς και να υποστηρίζουμε την τοπική κοινωνία, διατηρώντας παράλληλα σταθερά θετικά  οικονομικά αποτελέσματα.


Αποστολή

- Η αποστολή της Σωληνουργεία Κορίνθου είναι να παρέχει εξατομικευμένες  λύσεις σωλήνων χάλυβα και κοίλων δοκών υψηλής  προστιθέμενης αξίας στους κλάδους ενέργειας και κατασκευών.

​- Σκοπός μας είναι να είμαστε η πρώτη επιλογή για τους πελάτες μας, ικανοποιώντας τις υψηλές προσδοκίες τους, κερδίζοντας την εμπιστοσύνη τους, προσφέροντας προϊόντα κορυφαίας ποιότητας και άριστη εξυπηρέτηση στη σημερινή, ιδιαίτερα ανταγωνιστική αγορά.

​- Στοχεύουμε να είμαστε πάντα ένα βήμα μπροστά, προβλέποντας τις ανάγκες των πελατών μας και αναπτύσσοντας ένα  μεγάλο εύρος ανταγωνιστικών προϊόντων  που βασίζονται σε νέες τεχνολογίες και  ισχυρά εδραιωμένες τεχνικές δεξιότητες.

​- Με συνεχείς επενδύσεις, έμπειρο και αφοσιωμένο ανθρώπινο δυναμικό, και με οργανωτική κουλτούρα που προάγει την αριστεία, είμαστε αποφασισμένοι να επιτύχουμε μακρόχρονη βιώσιμη ανάπτυξη με οφέλη για τους πελάτες, τους προμηθευτές, τους ανθρώπους, τους μετόχους μας και την τοπική κοινωνία.


Αξίες

Είμαστε ΑΞΙΟΠΙΣΤΟΙ
Κρατάμε το λόγο μας. Τηρούμε τις υποσχέσεις και τις δεσμεύσεις μας. Είμαστε περήφανοι που αποτελούμε έναν αξιόπιστο και έμπιστο συνεργάτη για τους πελάτες μας, έναν αξιόπιστο και έμπιστο εργοδότη, ένα ισχυρό και έμπιστο μέλος της κοινωνίας, και ταυτόχρονα δημιουργούμε αξία για τους μετόχους μας.
 
Λειτουργούμε με ΑΚΕΡΑΙΟΤΗΤΑ
Ο τρόπος με τον οποίο επιχειρούμε αποτελεί κορυφαία προτεραιότητα. Τηρούμε με υπευθυνότητα τα υψηλότερα πρότυπα επαγγελματικής δεοντολογίας και συμπεριφοράς, λειτουργούμε με διαφάνεια και ειλικρίνεια σε όλες μας τις εσωτερικές και εξωτερικές σχέσεις. Δείχνουμε σεβασμό και αξία σε κάθε άτομο και αναγνωρίζουμε  τα μοναδικά του ταλέντα.
 
Έχουμε πάθος για την ΠΟΙΟΤΗΤΑ και την ΑΡΙΣΤΕΙΑ
Επιδιώκουμε την αριστεία, διασφαλίζουμε την ποιότητα και την ασφάλεια που προσθέτουν αξία σε οτιδήποτε κάνουμε. Επενδύουμε στην τεχνολογία και τους ανθρώπους μας για να μπορούμε να παρέχουμε προϊόντα και υπηρεσίες άριστης ποιότητας στους πελάτες μας.
 
Δεσμευόμαστε για ΚΑΙΝΟΤΟΜΙΑ
Κάθε μέρα εργαζόμαστε με γνώμονα αυτήν τη δέσμευση, δημιουργώντας εξατομικευμένες  λύσεις για τις πιο απαιτητικές προκλήσεις των πελατών μας.
Παρακολουθούμε διαρκώς τις διεθνείς τεχνολογικές εξελίξεις και αναζητούμε συνεχώς καλύτερες  λύσεις για τις μικρές και μεγάλες απαιτήσεις των πελατών μας.
 
Εστιάζουμε στην ΙΚΑΝΟΠΟΙΗΣΗ των ΠΕΛΑΤΩΝ
Φροντίζουμε τις ανάγκες των πελατών μας από τη στιγμή που επικοινωνούν μαζί μας έως και αρκετά μετά την ολοκλήρωση του έργου. Χτίζουμε ισχυρές και μακροχρόνιες σχέσεις, παρέχουμε εξυπηρέτηση υψηλού επιπέδου, παρακολουθούμε διαρκώς τις εξελίξεις, και προβλέπουμε και κατανοούμε τις ανάγκες των πελατών μας, ακούγοντας προσεκτικά τι λένε και τι ζητούν. Δρούμε γρήγορα και αποφασιστικά ανταποκρινόμενοι στις ανάγκες τους, καθώς γνωρίζουμε ότι η επιτυχία μας εξαρτάται από την επιτυχία του πελάτη μας.