Οι σωλήνες τένοντα (tendon pipes) είναι μια πολύ απαιτητική κατηγορία και χρησιμοποιούνται στην σύνδεση και συγκράτηση την επιπλέουσας πλατφόρμας εξόρυξης με τον βυθό. Ελάχιστοι παραγωγοί σωλήνων παγκοσμίως έχουν την δυνατότητα να ικανοποιήσουν τις δύσκολες τεχνικές προδιαγραφές που απαιτούνται για αυτή την εφαρμογή. Η Σωληνουργεία Κορίνθου έχει θέσει ως στόχο να είναι μία από αυτές.

Η νέα μας υπερσύγχρονη μονάδα LSAW/JCOE έχει την δυνατότητα να παράγει τους σωλήνες υψηλών απαιτήσεων σε μηχανικές ιδιότητες, αντοχής σε κόπωση, τις εξαιρετικά αυστηρές ανοχές διαστάσεων και τις απαιτήσεις συγκολλησιμότητας.

Κάθε σωλήνας συνοδεύεται από μια αναλυτική διαστασιολογική αναφορά όπως αυτή παρέχεται από ρομποτικό σύστημα μέτρησης με λέιζερ. Έτσι, επιτυγχάνεται ευκολότερη και πιο αποτελεσματική διαχείριση κατά την διαδικασία τελική συγκόλλησης πριν την χρήση.  

Στην παρούσα φάση η Σωληνουργεία Κορίνθου προχωρά στις απαραίτητες ενέργειες για την  πιστοποίησή της, έτσι ώστε να μπορεί να προσφέρει και αυτή την λύση στους πελάτες της. Αν επιθυμείτε να ενημερωθείτε για το στάδιο της πιστοποίησής μας ή έχετε κάποια ζήτηση, μη διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας