Η Σωληνουργεία Κορίνθου αναλαμβάνει και έχει παραδόσει επιτυχώς σωλήνες σχεδόν σε ολόκληρο τον κόσμο, αποτελεσματικά και σύμφωνα με τα χρονοδιαγράμματα των έργων μέσω θαλάσσης, σιδηροδρομικού και οδικού δικτύου σε αποθηκευτικούς χώρους πελατών ή στους τελικούς χωρους κατασκευής του έργου.

Το εξειδικευμένο τμήμα της Εταιρίας μας που αναλαμβάνει την διαχείριση του έργου από την αρχή έως και την ολοκλήρωση του έχει πολύχρονη εμπειρία στη μεταφορά με πολλαπλά μέσα σύμφωνα με τις σχετικές απαιτήσεις της κάθε χώρας και των συνοδευτικών εγγράφων σε περισσότερες από 40 χώρες ανά τον κόσμο, συχνά αντιμετωπίζοντας ιδιαίτερα απαιτητικές καταστάσεις.

Στο πλαίσιο του συνολικού σχεδίου διαχείρισης έργου και βάσει των αναγκών του πελάτη, η Σωληνουργεία Κορίνθου είναι σε θέση να προετοιμάσει μια λεπτομερή πρόταση για τα logistics του έργου, που θα διασφαλίσει ένα αναλυτικό σχέδιο για την ασφαλή μεταφορά και παράδοση όλων των προϊόντων στην τελική τοποθεσία.

Η εμπειρία που διαθέτουμε μας δίνει την ευελιξία να υλοποιούμε και πιθανές πρόσθετες απαιτήσεις που έχει καθορίσει ο πελάτης, ώστε να του προσφέρουμε συνολικά υψηλή ποιότητα υπηρεσιών.

Συνήθως, προσωπικό της Εταιρίας βρίσκεται στον χώρο παράδοσης ή σε σημαντικά στάδια της μεταφοράς, ώστε να επιβλέπει τις διαδικασίες και να παρέχει υποστήριξη όπου απαιτείται. Δίνουμε μεγάλη σημασία στην φάση της μεταφοράς και παράδοσης διότι γνωρίζουμε ότι η παραγωγή ποιοτικών προιόντων στις εγκαταστάσεις μας στην Ελλάδα μπορεί να αντισταθμιστεί από τυχόν κακή απόδοση κατά την φάση αυτή.

Ειδικότερα, ορισμένα είδη αντιδιαβρωτικής επένδυσης (π.χ. εποξειδική επένδυση ενός στρώματος) είναι ευάλωτα σε ζημιές μετά από μεταφορά με πολλαπλά μέσα, ανεξάρτητα από την προσεκτική ή μη διαχείρισή τους. Η Εταιρία είναι περήφανη για τον ιδιαίτερα χαμηλό δείκτη ζημιών που επιτυγχάνει και μπορεί να διασφαλίσει ότι όλοι οι σωλήνες θα είναι έτοιμοι για άμεση χρήση.

Σε κάθε πάντα περίπτωση η πιστοποιημένη ομάδα επιδιόρθωσης είναι σε ετοιμότητα, ώστε να μεταβεί στον χώρο αποθήκευσης του πελάτη και να αξιολογήσει οποιαδήποτε ζημιά έχει αναφερθεί και, εφόσον απαιτείται, να διενεργήσει επιτόπου υψηλής ποιότητας επιδιορθώσεις χωρίς καμία καθυστέρηση.