Η Σωληνουργεία Κορίνθου έχει τεράστια εμπειρία στην προμήθεια πλήρης γκάμας αντιδιαβρωτικών εσωτερικών και εξωτερικών επενδύσεων για απαιτητικά έργα.

Η μονάδα παραγωγής σωλήνων, η μονάδα επένδυσης σωλήνων και οι λιμενικές εγκαταστάσεις στη Θίσβη βρίσκονται σε ακτίνα 1,5 χλμ. Είτε επενδύουμε σωλήνες που έχουν κατασκευαστεί από την Εταιρία μας είτε σωλήνες που έχουν έρθει από παραγωγικές μονάδες τρίτων, η γειτνίαση των μονάδων μας διασφαλίζει υψηλή λειτουργική αποτελεσματικότητα, μειωμένη ανάγκη για μεταφορές, χαμηλότερα κόστη, καλύτερο προγραμματισμό και γενικά μείωση του κινδύνου ποιότητας, υγείας, ασφάλειας, περιβάλλοντος (QHSE).
 

Εξωτερική επένδυση

Η Σωληνουργεία Κορίνθου διαθέτει δύο μονάδες εξωτερικής αντιδιαβρωτικής επένδυσης σωλήνων, υψηλής παραγωγικότητας, οι οποίες μπορούν να επενδύσουν μία ευρεία γκάμα χαλύβδινων σωλήνων με ή/και χωρίς ραφή, με εξωτερική διάμετρο από 4.5” έως 100” και μήκος έως 23,2 μέτρα.
  • Εποξειδική επένδυση ενός ή δύο στρωμάτων (FBE)
  • Επικάλυψη τριών στρωμάτων πολυαιθυλένιου (3LPE) ή πολυπροπυλένιου (3LPP).
Ανεξάρτητα από το είδος της αντιδιαβρωτικής επένδυσης που ζητούν οι πελάτες μας, τα συστήματα εξωτερικής επένδυσης σωλήνων της Σωληνουργεία Κορίνθου παρέχουν τον βέλτιστο συνδυασμό αντοχής σε χημικές, φυσικές και μηχανικές αντιξοότητες.
 

Εσωτερική επένδυση

Η Σωληνουργεία Κορίνθου διαθέτει μία μονάδα εσωτερικής επένδυσης σωλήνων, υψηλής παραγωγικότητας, η οποία μπορεί να επενδύσει εσωτερικά μία ευρεία γκάμα χαλύβδινων σωλήνων με ή/και χωρίς ραφή, με εξωτερική διάμετρο από 8.625” έως 56” και μήκος έως 23,2 μέτρα:
  • Υγρή εποξειδική βαφή
Η εσωτερική επένδυση της Σωληνουργεία Κορίνθου παρέχει στο εσωτερικό των σωλήνων μια λεία επιφάνεια η οποία διασφαλίζει τη ροή των ρευστών με μειωμένες τριβές ενώ επίσης παρέχει και εξαιρετική αντιδιαβρωτική προστασία όταν εφαρμοστεί σε μεγαλύτερο πάχος.
 

Εξωτερική επένδυση σκυροδέματος για αύξηση βάρους

Η Σωληνουργεία Κορίνθου έχει προχωρήσει σε συνεργασία με ειδκούς για την εγκατάσταση μονάδας επένδυσης σκυροδέματος στη Θίσβη, η οποία εκτιμάται ότι θα είναι επιχειρησιακή στο τέλος του 2016  
 

Εξωτερική επένδυση θερμομόνωσης

Καθώς αναπτύσσεται συνεχώς η διέλευση αγωγών από βαθιά ύδατα, αυξάνεται και η ανάγκη για πιο εξελιγμένες επενδύσεις θερμομόνωσης με πολλαπλά στρώματα. Και σε αυτή την περίπτωση η Σωληνουργεία Κορίνθου έχει εξασφαλίσει συνεργασίες και παρέχει οποιαδήποτε υπηρεσία θερμομόνωσης απαιτηθεί.
 

Ειδικές επενδύσεις σωλήνων

Η Σωληνουργεία Κορίνθου έχει τη δυνατότητα να παράσχει κι άλλα είδη ειδικής ή κατά παραγγελίας επένδυσης εφόσον ζητηθούν:
  • Επένδυση ανθεκτική σε υψηλή θερμοκρασία
  • Επένδυση ανθεκτική στη φθορά
  • Επένδυση με λιθανθρακόπισσα ή άσφαλτο
  • Επένδυση με ειδικά προστατευτικά χρώματα