Η Σωληνουργεία Κορίνθου είναι ένας από τους κορυφαίους διεθνώς  παραγωγούς  σωλήνων χάλυβα και κοίλων δοκών για τους τομείς της ενέργειας και των κατασκευών. 

Είμαστε υπερήφανοι που μεταφέρουμε  ενέργεια στον κόσμο.

Κατά τη διάρκεια του μισού και πλέον αιώνα εμπειρίας μας έχουμε συνεργαστεί με κορυφαίες εταιρίες ενέργειας σε όλο τον κόσμο και σε ιδιαίτερα απαιτητικά έργα. Οι σωλήνες χάλυβα που έχουμε κατασκευάσει τα τελευταία 15 χρόνια μπορούν να καλύψουν πάνω από τη μισή περίμετρο της Γης. Η πελατοκεντρική φιλοσοφία μας ανταμείβει με ισχυρές μακροχρόνιες σχέσεις με τους πελάτες μας, προσφέροντας  αμοιβαία οφέλη.

Λειτουργούμε ένα εργοστάσιο προηγμένης τεχνολογίας, όπου επενδύουμε διαρκώς για να μπορούμε να παρέχουμε έγκαιρα αξιόπιστες και ποιοτικές λύσεις. Προσφέρουμε μία από τις πιο ευρείες γκάμες προϊόντων καθώς και λύσεις ειδικά προσαρμοσμένες στις πιο απαιτητικές προδιαγραφές.

Συνδυάζουμε την προηγμένη τεχνολογία και τον υπερσύγχρονο εξοπλισμό μας με μια μοναδική ομάδα ειδικών, πρόθυμων να ανταποκριθούν με λύσεις στις ανάγκες των πελατών μας. Οι άνθρωποί μας είναι εδώ  για τους πελάτες μας, από τη πρώτη επικοινωνία έως και αρκετά μετά την ολοκλήρωση του έργου. Είμαστε ευέλικτοι, αξιόπιστοι και κρατάμε τις υποσχέσεις μας.

Πιστεύουμε ακλόνητα ότι η ανάπτυξη και η εξέλιξη μας είναι άρρηκτα συνδεδεμένες με τη Βιώσιμη Ανάπτυξη. Η Εταιρική Υπευθυνότητα είναι αναπόσπαστο τμήμα  της φιλοσοφίας μας και έχουμε αναγνωρίσει  έξι βασικές  περιοχές, στις οποίες εστιάζουμε: την Εταιρική Διακυβέρνηση, τους ανθρώπους μας, την υγεία και ασφάλεια στην εργασία, την υπευθυνότητα στην αγορά, τη φροντίδα για το περιβάλλον και την υποστήριξη προς στις τοπικές κοινωνίες.

Επιδιώκουμε την αριστεία σε κάθε βήμα μας. Τηρούμε τις δεσμεύσεις μας στους πελάτες μας, στους εργαζόμενους μας, στην κοινωνία  και όλους τους συμμέτοχους μας.


Εταιρικό video: Delivering energy to the world