Η Σωληνουργεία Κορίνθου είναι ένας από τους κορυφαίους κατασκευαστές σωλήνων χάλυβα και κοίλων δοκών, παγκοσμίως, για τους τομείς της ενέργειας και των κατασκευών. Με μια επιτυχημένη πορεία και εμπειρία πάνω από μισό αιώνα, έχει υλοποιήσει πολύ απαιτητικά έργα με κορυφαίες εταιρείες ενέργειας παγκοσμίως. Οι σωλήνες χάλυβα που έχει κατασκευάσει η εταιρεία, τα τελευταία 15 χρόνια, μπορούν να καλύψουν περισσότερο από το μισό περίμετρο της Γης.

Είμαστε έτοιμοι για την ενεργειακή μετάβαση δεσμευόμαστε να συνεισφέρουμε θετικά στην ενεργειακή μετάβαση και να αντιμετωπίσουμε την κλιματική αλλαγή μέσα από νέες τεχνολογικές λύσεις που επιτρέπουν την αυξανόμενη χρήση ανανεώσιμων πηγών στο ενεργειακό μείγμα, μέσω της ανάπτυξης καινοτόμων προϊόντων και της μείωσης του αποτυπώματος άνθρακα των παραγωγικών μας δραστηριοτήτων.
Με εμπειρία πάνω από μισό αιώνα, η Σωληνουργεία Κορίνθου έχει συνεργαστεί με μεγάλες εταιρείες ενέργειας σε όλο τον κόσμο, σε εξαιρετικά απαιτητικά έργα. Η πελατοκεντρική φιλοσοφία της Εταιρείας έχει επιφέρει ισχυρές, μακροπρόθεσμες και αμοιβαία επωφελείς σχέσεις, ενισχύοντας τη γεωγραφική της παρουσία.
 
Η Εταιρεία κατασκευάζει μία από τις πιο ολοκληρωμένες γκάμες προϊόντων παγκοσμίως και προσφέρει ολοκληρωμένες λύσεις, οι οποίες βασίζονται σε επενδύσεις σε νέες τεχνολογίες και στη συνεχή βελτίωση των παραγωγικών διαδικασιών της. Οι πελάτες ξεχωρίζουν τη Σωληνουργεία Κορίνθου, για την τεχνολογική υπεροχή, την ευελιξία, την παροχή οικονομικά βέλτιστων λύσεων και τη συνολικά υψηλή απόδοσή της, όπως επιβεβαιώνεται κάθε χρόνο από τους δείκτες ικανοποίησης των πελατών

Επιδιώκουμε την αριστεία σε κάθε βήμα μας. Τηρούμε τις δεσμεύσεις μας στους πελάτες μας, στους εργαζόμενους μας, στην κοινωνία  και όλους τους συμμέτοχους μας.

Είμαστε υπερήφανοι που μεταφέρουμε  ενέργεια στον κόσμο.