Η Σωληνουργεία Κορίνθου διαθέτει εκτεταμένη εμπειρία και ισχυρό ιστορικό υλοποίησης σύνθετων έργων για τον ενεργειακό τομέα παγκοσμίως, τόσο χερσαία όσο και υποθαλάσσια. Η Εταιρεία προσφέρει μια από τις ευρύτερες γκάμες προϊόντων στον κλάδο, καθώς και κορυφαίας ποιότητας προσαρμοσμένες λύσεις για απαιτητικά έργα. Συνδυάζει τεχνολογία αιχμής, προηγμένο εξοπλισμό και τεχνογνωσία ενώ οι άνθρωποι της ακούν τις ανάγκες των πελατών και είναι έτοιμοι να παρέχουν εξατομικευμένες λύσεις.

Το φυσικό αέριο θεωρείται ως εναλλακτική λύση για καθαρή ενέργεια, παράγοντας περίπου το μισό διοξείδιο του άνθρακα (CO2) και μόλις ένα δέκατο των ατμοσφαιρικών ρύπων από άνθρακα, κατά την καύση του για την παραγωγή ηλεκτρικής ενέργειας. Εκτιμάται ότι θα είναι το κύριο καύσιμο της μεταβατικής εποχής προς καθαρή ενέργεια. Είναι άφθονο και ευπροσάρμοστο συμβάλλοντας στην κάλυψη της αυξανόμενης παγκόσμιας ζήτησης για ενέργεια και είναι σε θέση να συνδυαστεί με ανανεώσιμες πηγές ενέργειας.
 
Εδώ και αρκετά χρόνια, εστιάζουμε σε έργα μεταφοράς φυσικού αερίου με ποσοστό άνω του 90% της δραστηριότητάς μας στον τομέα της ενέργειας.