Η Σωληνουργεία Κορίνθου, κλάδος σωλήνων χάλυβα της Cenergy Holdings, ανακοινώνει ότι η Jemena Asset Management Pty Ltd έχει αναθέσει, στη θυγατρική της CPW America Co, σύμβαση για το έργο του Port Kembla Lateral Pipeline.
 
Το συμβόλαιο αφορά περίπου 13 χιλιόμετρα σωλήνων χάλυβα με διάμετρο 18 ιντσών (457 χιλ.), υψίσυχνης συγκόλλησης (HFW) πιστοποιημένων για τη μεταφορά έως και 100% υδρογόνου, με εξωτερική και εσωτερική επένδυση καθώς και την προμήθεια των αντίστοιχων bends. Η κατασκευή των σωλήνων, θα πραγματοποιηθεί στις εγκαταστάσεις της εταιρείας, στην Ελλάδα, με παράδοση στην Αυστραλία εντός του 2022.


Αυτό το έργο φυσικού αερίου, θα συνδέσει τον μελλοντικό, τερματικό αγωγό Port Kembla Energy με τον υπάρχοντα, 797 χιλιομέτρων, Eastern Gas Pipeline. Ταυτόχρονα, η Jemena διερευνά τον ρόλο του υδρογόνου σε μεταφορές καθώς και οικιακή και εμπορική χρήση. Κατά συνέπεια  επέλεξε να χρησιμοποιήσει τη λύση που ανέπτυξαν τα Σωληνουργεία Κορίνθου για σωλήνες χάλυβα για μελλοντική μεταφορά έως και 100% υδρογόνου.
 
Η ανάθεση αυτή αναδεικνύει τη σημασία της τεχνολογικά προηγμένης λύσης μας για πιστοποιημένους σωλήνες υδρογόνου που ακολουθούν τις απαιτήσεις του προτύπου ASME
 
B31.12 option Β και την αξιοποίηση του υπερσύγχρονου εργαστηρίου πιστοποίησης αγωγών υδρογόνου της εταιρείας.
 
Σχετικά με τη Jemena
Η Jemena κατέχει και διαχειρίζεται ένα ποικίλο χαρτοφυλάκιο ενεργειακών περιουσιακών στοιχείων στην ανατολική ακτή της Αυστραλίας. Με σημαντική υποδομή κοινής ωφελείας αξίας άνω των 11 δισεκατομμυρίων δολαρίων, η Jemena προμηθεύει εκατομμύρια νοικοκυριά και επιχειρήσεις με αυτές τις βασικές υπηρεσίες καθημερινά.
Για περισσότερες πληροφορίες, επισκεφθείτε την ιστοσελίδα www.jemena.com.au

Σχετικά με την Σωληνουργεία Κορίνθου
Η Σωληνουργεία Κορίνθου, τμήμα σωλήνων χάλυβα της Cenergy Holdings, είναι ο κορυφαίος κατασκευαστής χαλύβδινων σωλήνων για τον παγκόσμιο τομέα της ενέργειας και κατασκευών. Με έργα που εκτελούνται σε περισσότερες από 45 χώρες παγκοσμίως, αναπτύσσουμε καινοτόμες λύσεις, υπερβαίνουμε τις προσδοκίες των πελατών μας και δημιουργούμε μακροχρόνιες σχέσεις που βασίζονται στην αμοιβαία εμπιστοσύνη και σεβασμό. Όλα αυτά συνδυάζοντας την εμπειρία, την έγκαιρη παράδοση, την καινοτομία και επενδύοντας στην τελευταία τεχνολογία. 

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με την εταιρεία μας, επισκεφθείτε την ιστοσελίδα μας www.cpw.gr