Η Σωληνουργεία Κορίνθου, επιβεβαιώνει την ανάθεση 3 συμβάσεων από την Subsea7 για έργα της Aker BP στη Βόρεια και Νορβηγική θάλασσα.
 
Συγκεκριμένα, μια σημαντική σύμβαση για το έργο ανάπτυξης πεδίου Yggdrasil, για την προμήθεια 103,3χλμ. για σωλήνες χάλυβα υψίσυχνης συγκόλλησης (HFW) καθώς και ευθείας ραφής βυθισμένου τόξου (LSAW) διαμέτρου 10 έως 28 ιντσών, 58χλμ. για σωλήνες χάλυβα υψίσυχνης συγκόλλησης (HFW) 16 και 18 ιντσών για το έργο Skarv Satellite (SSP) και  17,4κμ. 14 ιντσών το έργο Hanz gas field discovery:
 
  1. Το έργο ανάπτυξης πεδίου Yggdrasil, που βρίσκεται μεταξύ της περιοχής Alvheim και Oseberg στη Βόρεια Θάλασσα, περιλαμβάνει εννέα υποθαλάσσιες βάσεις χάλυβα με υποβρύχιους συνδέσμους σε τρεις σταθερές πλατφόρμες, στο Yggdrasil greenfield development.  
  2. Τρεις υποθαλάσσιες διασυνδέσεις στην περιοχή Skarv στην Νορβηγικής Θάλασσα συνιστούν από κοινού το έργο Skarv Satellite (SSP). Κάθε μία από τις διασυνδέσεις Alve Nord, Idun Nord και Ørn θα συνδεθεί με το Skarv FPSO στο βόρειο τμήμα της Νορβηγικής Θάλασσας.
  3. Το έργο Hanz θα συνδεθεί με την πλατφόρμα Ivar Aasen που βρίσκεται περίπου 12 χιλιόμετρα νοτιότερα. Θα διαθέτει επίσης σταθμούς εξόρυξης και έγχυσης νερού.
 
Η Σωληνουργεία Κορίνθου διαθέτει ένα ολοκληρωμένο χαρτοφυλάκιο προϊόντων και λύσεων για την αντιμετώπιση σημαντικών, τρεχόντων και μελλοντικών υποθαλάσσιων έργων, χρησιμοποιώντας την τελευταία τεχνολογία σωλήνων χάλυβα.  
 
Σχετικά με την Σωληνουργεία Κορίνθου
Η Σωληνουργεία Κορίνθου, τμήμα σωλήνων χάλυβα της Cenergy Holdings, είναι κορυφαίος κατασκευαστής χαλύβδινων σωλήνων για τον παγκόσμιο τομέα της ενέργειας και κατασκευών. Με έργα που εκτελούνται σε περισσότερες από 50 χώρες παγκοσμίως, αναπτύσσουμε καινοτόμες λύσεις, ξεπερνώντας τις προσδοκίες των πελατών μας, είτε πρόκειται για υποθαλάσσια έργα υψηλών απαιτήσεων, αγωγούς μεταφοράς αερίου υψηλής σημασίας, τη μεταφορά 100% υδρογόνου σε υψηλές πιέσεις μέσω αγωγών χάλυβα μεγάλης διαμέτρου / υψηλής αντοχής, ή μια εξειδικευμένη δομική απαίτηση χάλυβα. Όλα αυτά συνδυάζοντας την εμπειρία, την έγκαιρη παράδοση, την καινοτομία και επενδύοντας στην τελευταία τεχνολογία. Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με την εταιρεία μας, επισκεφθείτε την ιστοσελίδα μας www.cpw.gr
 
Σχετικά με τη Subsea7 
Subsea7 είναι παγκόσμιος ηγέτης στην παροχή υποθαλάσσιων έργων και υπηρεσιών για την εξελισσόμενη βιομηχανία ενέργειας. Η Subsea7 καθιστά δυνατή τη μετάβαση ενέργειας μέσω της συνεχούς ανάπτυξης ενός  χαμηλών εκπομπών διοξειδίου του άνθρακα κλάδου ενέργειας και επιτρέποντας την ανάπτυξη των ανανεώσιμων πηγών ενέργειας. Για περισσότερες πληροφορίες, επισκεφθείτε την ιστοσελίδα www.subsea7.com
 
About AKER BP
Η Aker BP διερευνά και παράγει πετρέλαιο και φυσικό αέριο στην Νορβηγία. Στην παραγωγή αποτελεί μία από τις μεγαλύτερες ανεξάρτητες εισηγμένες εταιρείες πετρελαίου στην Ευρώπη. Η Aker BP είναι εισηγμένη στο Χρηματιστήριο του Όσλο με την ονομασία «AKRBP». Για περισσότερες πληροφορίες, επισκεφθείτε την ιστοσελίδα https://akerbp.com