Οι σωλήνες υψηλής συχνότητας συγκόλλησης της Σωληνουργεία Κορίνθου παρουσιάζουν ενισχυμένη αντοχή σε θραύση, για εφαρμογές σε μεγάλα βάθη.

Μετά την επιτυχημένη καμπάνια δοκιμών που πραγματοποιήθηκαν πέρυσι για σωλήνες LSAW που χρησιμοποιούνται για εφαρμογές σε μεγάλα βάθη, η Εταιρία συνεχίζει με νέες δοκιμές εντός του 2023 για την επαλήθευση ιδιοτήτων αντοχής, υπό πίεση και για σωλήνες HFW.

Αυτή η επαλήθευση πραγματοποιήθηκε με δοκιμή θραύση πλήρους κλίμακας στην #C-FER Technologies, του Καναδά. Κατά τη διάρκεια αυτής της δοκιμής, τόσο οι μη- όσο και οι επενδυμένοι σωλήνες HFW 16 ιντσών υποβλήθηκαν σε μια αυξανόμενη εξωτερική, υψηλή, πίεση, προσομοιώνοντας τις ακραίες συνθήκες που προκύπτουν κατά την τοποθέτηση σωλήνων σε μεγάλα βάθη ανοικτής θάλασσας. Τα αποτελέσματα απέδειξαν για άλλη μια φορά την εξαιρετική απόδοση των σωλήνων HFW της Σωληνουργεία Κορίνθου, με υψηλό συντελεστή κατασκευής (αfab), που πληρούν ή και υπερβαίνουν τα τυπικά κριτήρια σχεδιασμού που βασίζονται σε πρότυπα DNV.

 


Το δείγμα σωλήνα έδειξε αντοχή σε πίεση ισοδύναμη με 4 Km βάθος νερού,  πριν από την κατάρρευση.


Τα αποτελέσματα αυτά, σε συνδυασμό με τις προηγμένες τεχνικές παραγωγής που εφαρμόζει η Εταιρία, καθιστούν τους σωλήνες HFW ως μια εξαιρετική λύση για εφαρμογές σε περιβάλλοντα βαθέων υδάτων, ανοικτής θάλασσας.

 

Σχετικά με την Σωληνουργεία Κορίνθου
Η Σωληνουργεία Κορίνθου, τμήμα σωλήνων χάλυβα της Cenergy Holdings, είναι κορυφαίος κατασκευαστής χαλύβδινων σωλήνων για τον παγκόσμιο τομέα της ενέργειας και κατασκευών. Με έργα που εκτελούνται σε περισσότερες από 45 χώρες παγκοσμίως, αναπτύσσουμε καινοτόμες λύσεις, υπερβαίνουμε τις προσδοκίες των πελατών μας και δημιουργούμε μακροχρόνιες σχέσεις που βασίζονται στην αμοιβαία εμπιστοσύνη και σεβασμό. Όλα αυτά συνδυάζοντας την εμπειρία, την έγκαιρη παράδοση, την καινοτομία και επενδύοντας στην τελευταία τεχνολογία. Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με την εταιρεία μας, επισκεφθείτε την ιστοσελίδα μας www.cpw.gr