Καλώς ήλθατε στη Σωληνουργεία Κορίνθου

Η Σωληνουργεία Κορίνθου είναι ένας από τους σημαντικότερους παραγωγούς χαλυβδοσωλήνων, διεθνώς, οι οποίοι χρησιμοποιούνται σε έργα ενέργειας και ειδικότερα για τη μεταφορά υγρών και αερίων καυσίμων και ένας σημαντικός προμηθευτής του κλάδου κατασκευών για κοίλες δοκούς μεγάλων διαστάσεων. Στον μισό αιώνα παρουσίας μας στον κλάδο, έχουμε συνεργαστεί με τις μεγαλύτερες εταιρίες πετρελαίου και φυσικού αερίου, καθώς και με τις μεγαλύτερες εταιρίες κατασκευών.

Είμαστε περήφανοι για την μακρά λίστα επιτυχημένων έργων που έχουμε υλοποιήσει παγκοσμίως, για τις μακροχρόνιες συνεργασίες μας και την εμπιστοσύνη που δείχνουν οι πελάτες σε εμάς. Κατασκευάζουμε μία από τις πλέον πλήρεις γκάμες προϊόντων σε όλον τον κόσμο και προσφέρουμε ολοκληρωμένες λύσεις, οι οποίες στηρίζονται στις επενδύσεις σε τεχνολογίες αιχμής και στη συνεχή βελτίωση των παραγωγικών διαδικασιών μας.

Το εξειδικευμένο και έμπειρο ανθρώπινο δυναμικό μας προσφέρει προιόντα (διαλυτικά) υψηλής ποιότητας και και υπηρεσίες προστιθέμενης αξίας στους πελάτες μας, προκειμένου να επιτευχθεί η έγκαιρη υλοποίηση του έργου προτείνοντας ευέλικτες και εναλλακτικές λύσεις μείωσης κόστους.

Η τεχνολογική υπεροχή μας, η φιλοσοφία επιδίωξης αριστείας και ικανότητα υποστήριξης των πελατών μας με καινοτόμες λύσεις εγγυώνται την αντιμετώπιση οποιαδήποτε πρόκλησης και την παροχή συνολικά υψηλής ποιότητας υπηρεσιών. 
25 Νοε
00:00
Έκτακτη Γενική Συνέλευση των μετόχων
30 Αυγ
00:00
Ανακοίνωση & δημοσίευση αποτελεσμάτων 1ου εξαμήνου 2016
(μετά τη λήξη της συνεδρίασης)
26 Μαϊ
00:00
Ετήσια τακτική γενική συνέλευση των μετόχων