Πιστή στην δέσμευση της για υπεύθυνη λειτουργία προς ένα βιώσιμο μέλλον, Η Σωληνουργεία Κορίνθου, τμήμα σωλήνων χάλυβα της Cenergy 
Holdings,  στέκεται αλληλέγγυα στους πληγέντες των καταστροφικών πυρκαγιών. Με σκοπό τη στήριξη των κατοίκων, την αποκατάσταση των πυρόπληκτων περιοχών και την πρόληψη ανάλογων καταστάσεων στο μέλλον, θα συνεισφέρει μαζί με τα Ελληνικά Kαλώδια (Hellenic Cables) συνολικά 300.000 ευρώ.

Η συνεισφορά αφορά τόσο σε δράσεις και υλικά για την αποκατάσταση των υποδομών και του περιβάλλοντος, όσο και σε εξοπλισμό και μέσα για την πυροπροστασία. Οι δράσεις που θα υλοποιηθούν θα οριστούν σε συνεργασία με τις δημόσιες αρχές, την τοπική αυτοδιοίκηση και τους αρμόδιους φορείς.

Δεσμευόμενοι να καταβάλλουμε κάθε δυνατή προσπάθεια για την αποκατάσταση των ζημιών, εκφράζουμε την ευγνωμοσύνη και τις ευχαριστίες μας σε όσους με αυταπάρνηση συμμετείχαν στις προσπάθειες  κατάσβεσης των πυρκαγιών, οι πράξεις των οποίων αποτελούν πηγή έμπνευσης για όλους μας.

Σχετικά με την Σωληνουργεία Κορίνθου
 
Η Σωληνουργεία Κορίνθου, τμήμα σωλήνων χάλυβα της Cenergy Holdings, είναι ο κορυφαίος κατασκευαστής χαλύβδινων σωλήνων για τον παγκόσμιο τομέα της ενέργειας και κατασκευών. Με πάνω από μισό αιώνα εμπειρίας, τεχνολογικής υπεροχής και φιλοσοφία επιδίωξης αριστείας,  προσφέρουμε στους πελάτες μας μια συνολικά υψηλές αποδόσεις.

Με έργα που εκτελούνται σε περισσότερες από 45 χώρες παγκοσμίως, αναπτύσσουμε καινοτόμες λύσεις, υπερβαίνουμε τις προσδοκίες των πελατών μας και δημιουργούμε μακροχρόνιες σχέσεις που βασίζονται στην αμοιβαία εμπιστοσύνη και σεβασμό. Όλα αυτά συνδυάζοντας την εμπειρία, την έγκαιρη παράδοση, την καινοτομία και επενδύοντας στην τελευταία τεχνολογία.

Στόχος μας είναι να συμβάλλουμε ενεργά στην ενεργειακή μετάβαση και την κλιματική αλλαγή μέσω της επίτευξης μηδενικών ισοδύναμων εκπομπών άνθρακα και της ανάπτυξης καινοτόμων λύσεων που μπορούν να φέρουν την εποχή του υδρογόνου ένα βήμα πιο κοντά. Προσπαθούμε προς την αειφόρο ανάπτυξή και επιταχύνουμε τις προοπτικές ανάπτυξης της εταιρείας μας επενδύοντας στην επιχειρηματική αριστεία και στον ψηφιακό μετασχηματισμό.

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με την εταιρεία μας, επισκεφθείτε την ιστοσελίδα  μας www.cpw.gr