Ηλίας Μπεκίρος , Γενικός Διευθυντής
Ο κ. Μπεκίρος διατελεί Γενικός Διευθυντής της Σωληνουργεία Κορίνθου από τον Ιούνιο του 2019. Είναι πτυχιούχος Μηχανολόγος Μηχανικός, απόφοιτος του Εθνικού Μετσόβιου Πολυτεχνείου και κάτοχος διπλώματος μεταπτυχιακών σπουδών στη Διοίκηση Επιχειρήσεων (MBA) από το Οικονομικό Πανεπιστήμιο Αθηνών. Προηγουμένως, κατείχε τη θέση του Εμπορικού Διευθυντή της Σωληνουργεία Κορίνθου από τον Ιούνιο 2014. Από το 2005 έως το 2014 διετέλεσε Υπεύθυνος Πωλήσεων για μια ευρεία γκάμα προϊόντων χάλυβα του ομίλου Σιδενόρ.
Ιωάννης Δ. Παπαδημητρίου , Οικονομικός Διευθυντής
Ο κ. Ιωάννης Δημήτριος Παπαδημητρίου ανέλαβε την Οικονομική Διεύθυνση της Εταιρίας το Μάιο του 2011. Είναι οικονομολόγος, πτυχιούχος του τμήματος Οικονομικών Επιστημών του Πανεπιστημίου Πειραιώς. Από το 1998 έως το 2003, εργάστηκε ως ελεγκτής στην Εταιρία PRICE WATER HOUSE COOPERS. Το 2003, εντάχθηκε στις οικονομικές υπηρεσίες της Σωληνουργεία Κορίνθου και ως το 2008 απασχολήθηκε σε διάφορες θέσεις ευθύνης. Από το 2008 έως το 2011, εργάστηκε ως Financial Controller στην εισηγμένη στο NASDAQ ναυτιλιακή Εταιρία Newlead Holdings.
Βασίλειος Γκότσης , Διευθυντής Εργοστασίου
Ο Βασίλειος Γκότσης κατέχει τη θέση του Διευθυντή Εργοστασίου στη Σωληνουργεία Κορίνθου από τον Νοέμβριο του 2017. Είναι Χημικός Μηχανικός, απόφοιτος του Τμήματος Χημικών Μηχανικών του Πανεπιστημίου Πατρών και κατέχει μεταπτυχιακό δίπλωμα στη Μεταλλουργία από το ίδιο Τμήμα, καθώς και πτυχίο Διοίκησης Επιχειρήσεων από το ALBA. Από το 2001, όπου ξεκίνησε την καριέρα του στη Σωληνουργεία Κορίνθου, έχει αναλάβει διάφορες υπεύθυνες θέσεις ως Διευθυντής Ποιότητας, Διευθυντής Μονάδων αντιδιαβρωτικής προστασίας και Επιχειρησιακός Διευθυντής.
Νικόλαος Σαρσέντης , Διευθυντής Προμηθειών Χάλυβα
Ο κ. Νικόλαος Σαρσέντης εργάζεται στη Σωληνουργεία Κορίνθου από το 2011. Είναι πτυχιούχος μηχανολόγος μηχανικός απόφοιτος του University College London με μεταπτυχιακές σπουδές MSc σε advanced applied mechanics και σε management science από το Imperial College of Science and Technology του Πανεπιστημίου του Λονδίνου. Από το 2006 εργάζεται στον όμιλο Σιδενόρ σαν Επιχειρησιακός Διευθυντής του Κλάδου της Σωληνουργείας. Στο παρελθόν ο κ. Σαρσέντης κατείχε διευθυντικές θέσεις στις εταιρίες Friesland Foods, Tetra Pak, Alfa Laval και Diamant Boart.
Ηλίας Μπεκίρος , Εμπορικός Διευθυντής
Ο κ. Μπεκίρος διατελεί Γενικός Διευθυντής της Σωληνουργεία Κορίνθου από τον Ιούνιο του 2019. Είναι πτυχιούχος Μηχανολόγος Μηχανικός, απόφοιτος του Εθνικού Μετσόβιου Πολυτεχνείου και κάτοχος διπλώματος μεταπτυχιακών σπουδών στη Διοίκηση Επιχειρήσεων (MBA) από το Οικονομικό Πανεπιστήμιο Αθηνών. Προηγουμένως, κατείχε τη θέση του Εμπορικού Διευθυντή της Σωληνουργεία Κορίνθου από τον Ιούνιο 2014. Από το 2005 έως το 2014 διετέλεσε Υπεύθυνος Πωλήσεων για μια ευρεία γκάμα προϊόντων χάλυβα του ομίλου Σιδενόρ.
Γρηγόρης Κακανέλης , Διευθυντής Ανθρώπινου Δυναμικού
Ο κ. Γρηγόρης Κακανέλης, κατέχει τη θέση του Διευθυντή Ανθρώπινου Δυναμικού της Σωληνουργεία Κορίνθου από το 2004. Ο κ. Κακανέλης είναι Απόφοιτος του Τμήματος Εφαρμοσμένης Πληροφορικής του Οικονομικού Πανεπιστημίου Αθηνών και κάτοχος διπλώματος στη Διοίκηση Επιχειρήσεων από το ALBA. Ξεκίνησε την επαγγελματική του σταδιοδρομία στην Εταιρία το 1997 ως Υπεύθυνος Μηχανογράφησης και Τμήματος Μετόχων. Το 2000 ανέλαβε τη θέση του Υπεύθυνου Διοικητικών Υπηρεσιών και Προσωπικού.
Αλεξάνδρα Τζανετοπούλου , Επικεφαλής Νομικού Τμήματος
Η κα Αλεξάνδρα Τζανετοπούλου κατέχει τη θέση του Επικεφαλής Νομικού Τμήματος της Σωληνουργεία Κορίνθου από το 2004. Είναι δικηγόρος παρ’ Εφέταις, μέλος του Δικηγορικού Συλλόγου Αθηνών, κάτοχος Μεταπτυχιακού Διπλώματος Ειδίκευσης (Executive MSc) στις Διεθνείς και Ευρωπαϊκές Οικονομικές Σπουδές του Οικονομικού Πανεπιστημίου Αθηνών με ειδίκευση σε θέματα διεθνούς εμπορίου, συμμετοχής σε διεθνείς διαγωνισμούς, ασφαλιστικού δικαίου (ιδίως ασφάλισης βιομηχανικών κινδύνων), διαχείρισης κινδύνων καθώς και χρηματοδότησης επιχειρήσεων. Είναι απόφοιτος της Νομικής Σχολής Αθηνών, ΕΚΠΑ και κάτοχος διπλώματος ειδίκευσης στη Διοίκηση Επιχειρήσεων (Diploma in Management Studies) του Alba Graduate Business School. Το 2013 αποφοίτησε από το ΚΕΚ του Οικονομικού Πανεπιστημίου Αθηνών λαμβάνοντας το Δίπλωμα Ειδίκευσης στις Διαπραγματεύσεις (Diploma in Negotiations).
Δρ. Αθανάσιος Ταζεδάκης , Διευθυντής Τεχνολογίας και Ανάπτυξης
Ο κύριος Αθανάσιος Ταζεδάκης κατέχει τη θέση του Διευθυντή Τεχνολογίας και Ανάπτυξης της ΣΩΛΗΝΟΥΡΓΕΙΑ ΚΟΡΙΝΘΟΥ από το 2017. Είναι απόφοιτος της Σχολής Μηχανικών Μεταλλείων – Μεταλλουργών του Εθνικού Μετσόβιου Πολυτεχνείου (M.Sc.) και κάτοχος μεταπτυχιακών τίτλων (M.Sc., Ph.D.) στον τομέα των συγκολλήσεων από το Πανεπιστήμιο Cranfield του Ηνωμένου Βασιλείου καθώς και πτυχίου Διοίκησης επιχειρήσεων από το Alba University. Από το 1999, οπότε και ξεκίνησε την καριέρα του στη ΣΩΛΗΝΟΥΡΓΕΙΑ ΚΟΡΙΝΘΟΥ, απασχολήθηκε σε διάφορες θέσεις ευθύνης όπως Διευθυντής Ποιότητας, Διευθυντής της ευθείας ραφής/HFI (2007-2012), Αναπληρωτής Διευθυντής του εργοστασίου της Θίσβης (2012-2017).
Αθανάσιος Κοτζάκαρης , Διευθυντής Operational Excellence – Επιχειρησιακής Αριστείας
Ο κ. Αθανάσιος Κοτζάκαρης κατέχει τη θέση του Διευθυντή Operational Excellence – Επιχειρησιακής Αριστείας. Είναι Μεταλλουργός Μηχανικός, απόφοιτος του Εθνικού Μετσόβιου Πολυτεχνείου και κάτοχος Μεταπτυχιακού τίτλου στην Τεχνολογία Μεταλλικών και Κεραμικών Υλικών από το Πανεπιστήμιο UMIST. Πριν από τη συνεργασία του με τη ΣΩΛΗΝΟΥΡΓΕΙΑ ΚΟΡΙΝΘΟΥ, διετέλεσε ως Προϊστάμενος Παραγωγής στη ΣΙΔΕΝΟΡ και Τεχνικός Διευθυντής στο εργοστάσιο της SOVEL και υπήρξε Υπεύθυνος για τα έλαστρα του Ομίλου ΣΙΔΕΝΟΡ. Το 2007 εντάχθηκε στην ΣΩΛΗΝΟΥΡΓΕΙΑ ΚΟΡΙΝΘΟΥ αναλαμβάνοντας Αναπληρωτής Διευθυντής Εργοστασίου και από το 2009 έως το 2017 κατείχε την θέση του Διευθυντή Εργοστασίου.
Γιώργος Μάτσας , Διευθυντής Business Process Management (BPM)
Ο κ. Γιώργος Μάτσας ανέλαβε τη θέση του Διευθυντή BPM στη ΣΩΛΗΝΟΥΡΓΕΙΑ ΚΟΡΙΝΘΟΥ το 2018. Είναι πτυχιούχος Χημικός Μηχανικός απόφοιτος του Εθνικού Μετσόβιου Πολυτεχνείου και κάτοχος MBA International Business & Export Management από το City University του Λονδίνου. Από το 1996 ως το 2004 ανέλαβε διάφορες θέσεις στην Ανάπτυξη προϊόντων, την Εφοδιαστική Αλυσίδα και σε έργα QA στην βιομηχανία τροφίμων (Tasty Foods - PepsiCo Foods, Nestle), και από το 2004 ως το 2018 εργάστηκε με αντικείμενο Business Analytics & Business Intelligence στο B2B Marketing και CRM ΟΤΕ/Cosmote.
Κωνσταντίνος Τζάκης , Υπεύθυνος Πληροφορικής
Ο κ. Κώστας Τζάκης ανέλαβε τη θέση του Υπευθύνου Πληροφορικής στη ΣΩΛΗΝΟΥΡΓΕΙΑ ΚΟΡΙΝΘΟΥ το 2018. Είναι πτυχιούχος Στατιστικής & Πληροφορικής απόφοιτος του Πανεπιστημίου Πειραιώς και με μεταπτυχιακές σπουδές στην Διοίκηση Ολικής Ποιότητας από το Πανεπιστήμιο Πειραιώς. Το 2003, εντάχθηκε στο τμήμα πληροφορικής της Σωληνουργεία Κορίνθου ως Υπεύθυνος ERP.