Απόστολος Παπαβασιλείου , Γενικός Διευθυντής
Ο κ. Απόστολος Παπαβασιλείου κατέχει τη θέση του Γενικού Διευθυντή από το Νοέμβριο του 2010. Είναι πτυχιούχος χημικός μηχανικός της Πολυτεχνικής Σχολής του Πανεπιστημίου Πατρών και κάτοχος μεταπτυχιακού διπλώματος ΜΒΑ από το Πανεπιστήμιο Salford-Manchester της Μεγάλης Βρετανίας. Ο κ. Παπαβασιλείου εργάστηκε στη Βιοχάλκο ως Διευθυντής Χρηματοοικονομικού Σχεδιασμού, Προϋπολογισμών και Αναφορών, καθώς και στον Όμιλο Σιδενόρ ως Διευθυντής Στρατηγικής και Σχεδιασμού Επενδύσεων. Στο παρελθόν ο κ. Παπαβασιλείου έχει αναλάβει διαδοχικές διευθυντικές θέσεις στον Όμιλο NESTLE, τόσο στην Ελλάδα, όσο και στην Ελβετία (Vevey) με ευθύνη ελέγχου τροφοδοτικής αλυσίδας, τεχνικών και βιομηχανικών επιδόσεων, καθώς και στρατηγικών λειτουργίας, αναλαμβάνοντας έργα σε διάφορες χώρες του κόσμου.
Ιωάννης Δ. Παπαδημητρίου , Οικονομικός Διευθυντής
Ο κ. Ιωάννης Δημήτριος Παπαδημητρίου ανέλαβε την Οικονομική Διεύθυνση της Εταιρίας το Μάιο του 2011. Είναι οικονομολόγος, πτυχιούχος του τμήματος Οικονομικών Επιστημών του Πανεπιστημίου Πειραιώς. Από το 1998 έως το 2003, εργάστηκε ως ελεγκτής στην Εταιρία PRICE WATER HOUSE COOPERS. Το 2003, εντάχθηκε στις οικονομικές υπηρεσίες της Σωληνουργεία Κορίνθου και ως το 2008 απασχολήθηκε σε διάφορες θέσεις ευθύνης. Από το 2008 έως το 2011, εργάστηκε ως Financial Controller στην εισηγμένη στο NASDAQ ναυτιλιακή Εταιρία Newlead Holdings.
Βασίλειος Γκότσης , Διευθυντής Εργοστασίου
Ο Βασίλειος Γκότσης κατέχει τη θέση του Διευθυντή Εργοστασίου στη Σωληνουργεία Κορίνθου από τον Νοέμβριο του 2017. Είναι Χημικός Μηχανικός, απόφοιτος του Τμήματος Χημικών Μηχανικών του Πανεπιστημίου Πατρών και κατέχει μεταπτυχιακό δίπλωμα στη Μεταλλουργία από το ίδιο Τμήμα, καθώς και πτυχίο Διοίκησης Επιχειρήσεων από το ALBA. Από το 2001, όπου ξεκίνησε την καριέρα του στη Σωληνουργεία Κορίνθου, έχει αναλάβει διάφορες υπεύθυνες θέσεις ως Διευθυντής Ποιότητας, Διευθυντής Μονάδων αντιδιαβρωτικής προστασίας και Επιχειρησιακός Διευθυντής.
Νικόλαος Σαρσέντης , Διευθυντής Προμηθειών Χάλυβα
Ο κ. Νικόλαος Σαρσέντης εργάζεται στη Σωληνουργεία Κορίνθου από το 2011. Είναι πτυχιούχος μηχανολόγος μηχανικός απόφοιτος του University College London με μεταπτυχιακές σπουδές MSc σε advanced applied mechanics και σε management science από το Imperial College of Science and Technology του Πανεπιστημίου του Λονδίνου. Από το 2006 εργάζεται στον όμιλο Σιδενόρ σαν Επιχειρησιακός Διευθυντής του Κλάδου της Σωληνουργείας. Στο παρελθόν ο κ. Σαρσέντης κατείχε διευθυντικές θέσεις στις εταιρίες Friesland Foods, Tetra Pak, Alfa Laval και Diamant Boart.
Ηλίας Μπεκίρος , Εμπορικός Διευθυντής
Ο κ. Ηλίας Μπεκίρος ανέλαβε τη θέση του Εμπορικού Διευθυντή στη Σωληνουργεία Κορίνθου το 2014. Είναι πτυχιούχος Μηχανολόγος Μηχανικός απόφοιτος του Εθνικού Μετσόβιου Πολυτεχνείου και με μεταπτυχιακές σπουδές MBA από το Οικονομικό Πανεπιστήμιο Αθηνών. Ο Η. Μπεκίρος από το 2005 εργαζόταν στη Σιδενόρ ως Υπεύθυνος Προϊόντων και Πωλήσεων σε διάφορα προϊόντα. Πριν μετακινηθεί στη Σωληνουργεία Κορίνθου κατείχε τη θέση του Διευθυντή Πωλήσεων Μορφοσιδήρου και Λαμαρινών θερμής έλασης (από τις αρχές του 2013).
Γρηγόρης Κακανέλης , Διευθυντής Ανθρώπινου Δυναμικού
Ο κ. Γρηγόρης Κακανέλης, κατέχει τη θέση του Διευθυντή Ανθρώπινου Δυναμικού της Σωληνουργεία Κορίνθου από το 2004. Ο κ. Κακανέλης είναι Απόφοιτος του Τμήματος Εφαρμοσμένης Πληροφορικής του Οικονομικού Πανεπιστημίου Αθηνών και κάτοχος διπλώματος στη Διοίκηση Επιχειρήσεων από το ALBA. Ξεκίνησε την επαγγελματική του σταδιοδρομία στην Εταιρία το 1997 ως Υπεύθυνος Μηχανογράφησης και Τμήματος Μετόχων. Το 2000 ανέλαβε τη θέση του Υπεύθυνου Διοικητικών Υπηρεσιών και Προσωπικού.
Νικόλαος Βουδούρης , Διευθυντής Ποιότητας
Ο κ. Νικόλαος Βουδούρης κατέχει τη θέση του Διευθυντή Ποιότητας της Σωληνουργεία Κορίνθου από το 2012. Κατέχει δίπλωμα και διδακτορικό τίτλο (PhD) από το Τμήμα Χημικών Μηχανικών του Πανεπιστημίου Πατρών, ενώ πραγματοποίησε διπλωματική εργασία στον τομέα μεταλλουργίας υλικών στο RWTH Aachen στη Γερμανία. Από το 2001, οπότε και ξεκίνησε την καριέρα του στη Σωληνουργεία Κορίνθου, απασχολήθηκε σε διάφορες θέσεις ευθύνης όπως Διευθυντής Ποιοτικού Ελέγχου, Υπεύθυνος Ποιοτικού Ελέγχου και Υπεύθυνος Εργαστηρίου Ποιοτικού Ελέγχου.
Αλεξάνδρα Τζανετοπούλου , Επικεφαλής Νομικού Τμήματος
Η κα Αλεξάνδρα Τζανετοπούλου κατέχει τη θέση του Επικεφαλής Νομικού Τμήματος της Σωληνουργεία Κορίνθου από το 2004. Είναι δικηγόρος παρ’ Εφέταις, μέλος του Δικηγορικού Συλλόγου Αθηνών, κάτοχος Μεταπτυχιακού Διπλώματος Ειδίκευσης (Executive MSc) στις Διεθνείς και Ευρωπαϊκές Οικονομικές Σπουδές του Οικονομικού Πανεπιστημίου Αθηνών με ειδίκευση σε θέματα διεθνούς εμπορίου, συμμετοχής σε διεθνείς διαγωνισμούς, ασφαλιστικού δικαίου (ιδίως ασφάλισης βιομηχανικών κινδύνων), διαχείρισης κινδύνων καθώς και χρηματοδότησης επιχειρήσεων. Είναι απόφοιτος της Νομικής Σχολής Αθηνών, ΕΚΠΑ και κάτοχος διπλώματος ειδίκευσης στη Διοίκηση Επιχειρήσεων (Diploma in Management Studies) του Alba Graduate Business School. Το 2013 αποφοίτησε από το ΚΕΚ του Οικονομικού Πανεπιστημίου Αθηνών λαμβάνοντας το Δίπλωμα Ειδίκευσης στις Διαπραγματεύσεις (Diploma in Negotiations).
Δρ. Αθανάσιος Ταζεδάκης Διευθυντής Τεχνολογίας και Ανάπτυξης
Ο κύριος Αθανάσιος Ταζεδάκης κατέχει τη θέση του Διευθυντή Τεχνολογίας και Ανάπτυξης της ΣΩΛΗΝΟΥΡΓΕΙΑ ΚΟΡΙΝΘΟΥ από το 2017. Είναι απόφοιτος της Σχολής Μηχανικών Μεταλλείων – Μεταλλουργών του Εθνικού Μετσόβιου Πολυτεχνείου (M.Sc.) και κάτοχος μεταπτυχιακών τίτλων (M.Sc., Ph.D.) στον τομέα των συγκολλήσεων από το Πανεπιστήμιο Cranfield του Ηνωμένου Βασιλείου καθώς και πτυχίου Διοίκησης επιχειρήσεων από το Alba University. Από το 1999, οπότε και ξεκίνησε την καριέρα του στη ΣΩΛΗΝΟΥΡΓΕΙΑ ΚΟΡΙΝΘΟΥ, απασχολήθηκε σε διάφορες θέσεις ευθύνης όπως Διευθυντής Ποιότητας, Διευθυντής της ευθείας ραφής/HFI (2007-2012), Αναπληρωτής Διευθυντής του εργοστασίου της Θίσβης (2012-2017).