Κωνσταντίνος Μπακούρης , Πρόεδρος Διοικητικού Συμβουλίου - Εκτελεστικός
Ο κ. Κωνσταντίνος Μπακούρης είναι Πρόεδρος του Δ.Σ. της Σωληνουργεία Κορίνθου από το 2005. Είναι κάτοχος μεταπτυχιακού (MBA) από το Πανεπιστήμιο DePAUL του Σικάγο (Η.Π.Α.). Από το 2000 και μέχρι σήμερα παραμένει Σύμβουλος και Μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου εταιριών της Viohalco. Είναι Πρόεδρος της Διεθνής Διαφάνεια - Ελλάς (2006) και Πρόεδρος του Ελληνό-Ρωσικού Επιχειρηματικού Συμβουλίου. Διετέλεσε Πρόεδρος της NETMEDNV (2004 - 2008), Διευθύνων Σύμβουλος της Οργανωτικής Επιτροπής Ολυμπιακών Αγώνων «Αθήνα 2004» (1998 - 2000) και Πρόεδρος του Ελληνικού Κέντρου Επενδύσεων (2001 - 2002). Ήταν Πρόεδρος Ευρώπης της RALSTON ENERGY SYSTEMS EUROPE SA και Μέλος του World Wide Business Council της ίδιας εταιρίας (1986 - 1997). Από το 1970 - 1986 υπηρέτησε ως Οικονομικός Διευθυντής, Διευθύνων Σύμβουλος, Αντιπρόεδρος και Γενικός Διευθυντής στην UNION CARBIDE στην Ελλάδα και την Ευρώπη. Επίσης, διετέλεσε Πρόεδρος της EUROPEAN PORTABLE BATTERY ASSOCIATION, Πρόεδρος της Ελληνικής Κοινότητας της Γενεύης, Μέλος της Συμβουλευτικής Επιτροπής του BUSINESS EUROPE, Μέλος του WORLD PRESIDENTS’ ORGANIZATION (WPO), Μέλος του Εκπαιδευτικού Συμβουλίου ΜΒΑ προγράμματος του Πανεπιστημίου DePAUL του Σικάγο και Αντιπρόεδρος της ΕΕΔΕ.
Μελέτης Φικιώρης , Αντιπρόεδρος Δ.Σ., Μη Εκτελεστικό Μέλος
Ο κ. Μελέτης Φικιώρης είναι Αντιπρόεδρος του Δ.Σ. της ΣΩΛΗΝΟΥΡΓΕΙΑ ΚΟΡΙΝΘΟΥ από τον Ιανουάριο του 2005. Είναι δικηγόρος Αθηνών από το 1973, νομικός σύμβουλος επιχειρήσεων και συμμετέχει σε διοικητικά συμβούλιά τους.
Αδαμάντιος Βασιλάκης , Μη Εκτελεστικό Μέλος
Ο κ. Αδαμάντιος Βασιλάκης είναι πτυχιούχος Πολιτικών και Διπλωματικών Σπουδών του Ελεύθερου Πανεπιστημίου Βρυξελλών και της Εμπορικής Σχολής Χίου. Στη μακρά πορεία του στο διπλωματικό σώμα, έχει υπηρετήσει σε πολλές χώρες (ενδεικτικά μόνο αναφέρονται η Γιουγκοσλαβία, η πρώην ΕΣΣΔ και οι ΗΠΑ), καθώς και σε θέσεις ευθύνης στο Υπουργείο Εξωτερικών. Το 2002 τοποθετείται ως Μόνιμος Αντιπρόσωπος της Ελλάδας στα Ηνωμένα Έθνη, ενώ την ίδια χρονιά αναλαμβάνει εκπρόσωπος της Ελλάδας, υπό την αιγίδα των Ηνωμένων Εθνών, για την εξεύρεση οριστικού ονόματος της Πρώην Γιουγκοσλαβικής Δημοκρατίας της Μακεδονίας (ΠΓΔΜ). Το 2005 προάγεται στο βαθμό του Πρέσβεως, ενώ τη διετία 2005 - 2006, εκπροσωπεί την Ελλάδα κατά τη διάρκεια της θητείας της χώρας, στο Συμβούλιο Ασφαλείας των Ηνωμένων Εθνών στη Νέα Υόρκη. Στο πλαίσιο του Συμβουλίου Ασφαλείας, συμμετείχε στις αποστολές που επισκέφτηκαν τις χώρες της Κεντρικής Αφρικής (Κονγκό - Κινσάσα, Μπουρουντί, Ρουάντα, Ουγκάντα και Τανζανία), το Σουδάν και το Αφγανιστάν. Διετέλεσε επίσης Πρόεδρος των Επιτροπών Κυρώσεων του Συμβουλίου Ασφαλείας για την Ακτή του Ελεφαντοστού, για το Σουδάν, καθώς και για την Ειδική Επιτροπή Βελτίωσης Εφαρμογής των Κυρώσεων του Συμβουλίου Ασφαλείας. Το 2007 διορίζεται ως Εθνικός Εκπρόσωπος της Ελλάδος στις διαπραγματεύσεις, υπό την αιγίδα των Ηνωμένων Εθνών, για την εξεύρεση οριστικού ονόματος της ΠΓΔΜ. Έχει παρασημοφορηθεί με τον Μεγαλόσταυρο του Τάγματος του Φοίνικα.
Ιωάννης Σταυρόπουλος , Εκτελεστικό Μέλος
Ο κ. Ιωάννης Σταυρόπουλος είναι πτυχιούχος του Πανεπιστημίου Πειραιά και εργάζεται στη Viohalco από το 1972. Έχει διατελέσει Οικονομικός Διευθυντής στην Εταιρία ΒΙΤΡΟΥΒΙΤ (1978), Γενικός Διευθυντής στην Εταιρία ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΚΑΛΩΔΙΑ ΜΕΣΟΛΟΓΓΙΟΥ (1989), Γενικός Διευθυντής στην ΚΕΜ (1998) και Γενικός Διευθυντής στη ΣΙΔΕΝΟΡ (1999). Μετέχει ως εκτελεστικός μέλος στην Εταιρία ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΚΑΛΩΔΙΑ και ως απλό μέλος σε άλλες εταιρίες της Viohalco.
Νικόλαος Γαλέτας , Ανεξάρτητο Μη Εκτελεστικό Μέλος
Ο κ. Νικόλαος Γαλέτας είναι ανεξάρτητο μέλος του Δ.Σ. της ΣΩΛΗΝΟΥΡΓΕΙΑ ΚΟΡΙΝΘΟΥ. Είναι απόφοιτος της Θεολογικής Σχολής του Πανεπιστημίου Αθηνών με σπουδές στο Technische Hochschule Wien ενώ είναι πτυχιούχος μηχανικός της σχολής Ηλεκτρολόγων Μηχανολόγων του Ε.Μ.Π. Στην πολυετή καριέρα του ο κ. Γαλέτας έχει αναλάβει διευθυντικές θέσεις στην ΕΤΒΑ (Ελληνική Τράπεζα Βιομηχανικής Ανάπτυξης), στην Ε.Π.Α. (Εταιρία Προγραμματισμού και Ανάπτυξης), στην ΕΤΕΒΑ (Εθνική Τράπεζα Επενδύσεων Βιομηχανικής Ανάπτυξης) στην οποία διετέλεσε και Γενικός Διευθυντής. Ο κ. Γαλέτας έχει επίσης διατελέσει Σύμβουλος Διοίκησης στην ΕΤΕΒΑ και στην EFG EUROBANK PROPERTIE SA.E., ενώ υπήρξε μέλος Δ.Σ. σε πλειάδα Εταιριών μεταξύ των οποίων οι EFG EUROBANK PROPERTIES ΑΕΑΑΠ και ΕΡΤ (αντιπρόεδρος), καθώς και σε διάφορες θυγατρικές εταιρίες του Ομίλου ΕΤΕΒΑ στις οποίες ανέλαβε τη θέση του Προέδρου του Δ.Σ. κατά την πολυετή σταδιοδρομία του στον οργανισμό αυτό. Επιπλέον την περίοδο 1990 - 1992 προσέφερε συμβουλευτικές υπηρεσίες στους Υπουργούς Εσωτερικών, Γεωργίας και Συντονισμού. 
Ανδρέας Κυριαζής , Ανεξάρτητο Μη Εκτελεστικό Μέλος
Ο κ. Ανδρέας Κυριαζής είναι μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου της Εταιρίας από το 2005. Είναι πτυχιούχος του Τμήματος Χημικών της Φυσικομαθηματικής Σχολής του Πανεπιστημίου Αθηνών. Έχει διατελέσει Πρόεδρος της Κεντρικής Ένωσης Επιμελητηρίων Ελλάδας, της Ένωσης Βαλκανικών Επιμελητηρίων, του Εμπορικού και Βιομηχανικού Επιμελητηρίου Αθηνών, του Ελληνικού Κέντρου Παραγωγικότητας, της Ελληνικής Εταιρίας Διοίκησης Επιχειρήσεων, της Ένωσης Βιομηχανίας Ξύλου. Υπήρξε, επίσης, Αντιπρόεδρος της Ένωσης Ευρωπαϊκού Εμπορικού και Βιομηχανικού Επιμελητηρίου και Γενικός Γραμματέας της Ένωσης Ελλήνων Χημικών.
Άγγελος Συρίγος , Ανεξάρτητο Μη Εκτελεστικό Μέλος
Ο Άγγελος Συρίγος γεννήθηκε το 1966. Είναι αναπληρωτής καθηγητής του διεθνούς δικαίου και της εξωτερικής πολιτικής στο Τμήμα Διεθνών, Ευρωπαϊκών και Περιφερειακών Σπουδών του Παντείου Πανεπιστημίου.
Έίναι απόφοιτος της Νομικής Σχολής του Πανεπιστημίου Αθηνών και Διδάκτωρ Νομικής του Πανεπιστημίου του Μπρίστολ.
Έχει διατελέσει Γενικός Γραμματέας Πληθυσμού στο Υπουργείο Εσωτερικών (2012-2015) και Ειδικός Γραμματέας Διαπολιτισμικής Εκπαιδεύσεως στο Υπουργείο Εθνικής Παιδείας και Θρησκευμάτων (2007-2009).
Έχει δημοσιεύσει τρία βιβλία και αρκετά επιστημονικά άρθρα για τις ελληνοτουρκικές σχέσεις, το δίκαιο της Θάλασσας, το Κυπριακό, τα Βαλκάνια, τις μειονότητες και τη μετανάστευση